Jump to content

Asus Pcprobe Issues


Recommended Posts

Ok, I am having problems. Quite frankly, getting piss'd. I installed some really nice and quiet fans. Ok, fine. I put veriable controls for power to them. When the fans are set to low the PC probe will indiate that they are running. Then I would error out. Ok, easy fix. Unistall and reinstall. Hey,I might as well go for the lastest version right? Of course . I download it. Go to install and it keeps telling me my windows is 16 bit and can't install. what the heck? I also tried to install from a cd as well. Same thing. I have something going that I have no clue whats up. :(

Share this post


Link to post
Share on other sites

ya MB 5 is good, especially how it shoes you the temp with a quick glance....tho you cant beat the ability to record temp, fan and voltage data like you can with asus probe....i use both... :) ....the ability to record data i think is probes only major redeeming factor........well anyways as to fix ur problem...well u might want to make sure all elements of pc probe were uninstaled, and maby you should uninstal any other monitoring software as it might cause a conflict...oh and the second last revision of pc probe was super buggy it never worked for my computer with the 865/875 chipset.....if u have any version but 2.23.04 you might want to dl it

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...