Jump to content

Mobile Amd64 3000+ watt-temps


Recommended Posts

Ok guys since i ve found you very understanding person here is my new though.

 

Once upon a time i 've tried to put a lan into the motherboard 's lan but i coudn't succed to have a network. Finally i did buy a pci ethernet 10/100 card and i did my job.

 

Now i want to put a wirelless network ..!

 

Is there are any ( wireless devices * ) that i shouldn 't buy because of conflicts with the system.

 

The router is gonna to go on another pc.

 

* = pci wireless devices or even usb.

 

That was my story.

 

This time i asked before i ve made the s**t.

 

Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'm using a linksys wireless router and belkin wirless usb adapters on 3 computers in my home and have had no problems. I think problems arise more from what OS you are using rather than the motherboard. I'm using XP Pro and it seems to recognize and work with most all routers and adapters.

Share this post


Link to post
Share on other sites

ok here we go.

 

9 x 255Mhz =2295Mhz 1.30v + 110% | 2 x 1g 5/6 166 208Mhz idle temps 42 reach 60.

 

9 x 240Mhz =2160Mhz 1.175v + 104% | 2 x 1g 5/6 166 208Mhz idle temps 37-38.

 

9 x 240Mhz =2160Mhz 1.125v + 104% | 2 x 1g 9/10 180 didn't boot

 

9 x 240Mhz =2160Mhz 1.15v + 104% | 2 x 1g 9/10 180 didn't boot

 

9 x 235Mhz =2115Mhz 1.15v + 104% | 2 x 1g 9/10 180 1.152v - 1.168v 36c-37c

 

9 x 235Mhz =2115Mhz 1.10v + 104% | 2 x 1g 9/10 180 didn't boot

 

9 x 235Mhz =2115Mhz 1.125v + 104% | 2 x 1g 9/10 180 36c-37c

 

9 x 235Mhz =2115Mhz 1.25v + 104% | 2 x 1g 9/10 180 didn't boot

 

9 x 235Mhz =2115Mhz 1.20v + 104% | 2 x 1g 9/10 180 37c

 

9 x 240Mhz =2160Mhz 1.125v + 104% | 2 x 1g 9/10 180 1.20v - 1.216v 38c

 

9 x 230Mhz =2160Mhz 1.075v + 110% | 2 x 1g 9/10 180 1.15v - 1.168v 37c

 

9 x 240Mhz =2160Mhz 1.175v + 110% | 2 x 1g 9/10 180 didn't boot

 

9 x 240Mhz =2160Mhz 1.200v + 110% | 2 x 1g 9/10 180 1.26v - 1.28v 38c

 

the temps are idle temps during "doing nothing on xp sp2" taken by speedfan

 

when it did reach 60c ( through the bios this is a shut down temp ) it had the side panel attach . when i did take this out the temp fault down to 41-42 it the tim of a min.

 

the mobile 3000+ Newcastle can reach up 90c. Do i have to worry about the temps.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...