Jump to content
Sign in to follow this  
x1a4indie

a bit of help

Recommended Posts

Yes it does suck.

 

Yet, if you can live without the board for a few days, then your best chance is to RMA it to fix the problem.

Thanks Goober, as I suspected new BIOS doeasn't fix sound problem. Looks like I might be in the market for a sound card. That sucks when I should have one that works.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Christian and Goober thanks for the help. Last night just for the hell of it I tried plugging the speaker jack into the front audio and it works. I guess it's just a problem with the jacks installed on the board.

Share this post


Link to post
Share on other sites

There was nothing hooked up to the front audio when I tried the the audio on the board.

 

Did you mean when the front audio is hooked up on the board the rear jacks won't work???? That's a good idea I haven't thought of trying. If so, that still brings me back to why have hookups for front audio if it will disable the rear audio jacks?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...