Jump to content
Sign in to follow this  
Quadrifoglio

Raptor not visible from Acronis boot disk

Recommended Posts

Hi there,

 

I'm pretty pleased with my new DFI board, performance is good and tweak options simply are the best I have ever seen.

 

I encountered a small problem though. On my other rigs I use Acronis True Image version 8.0 to backup my OS partitions, using the Acronis bootable disk. I have done so without trouble on nVidia nForce3, VIA VT8237 and Intel ICH5R controllers.

 

But with my Raptor on the ATI SB450 controller the bootable disk doesn't recognize the drive. It only recognizes the USB drive to which I want to write the backup.

 

Has anyone encountered the same problem (or similar using Ghost for example)? Thnx in advance...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thnx for the ideas guys. I don't have a RAID array running on this system, not even multiple drives. Just the Raptor on the ATI controller, nothing else. I found some topics at the WildersSecurity forums, most of them about RAID and/or USB trouble. But I will try some updating and such the following days. Will keep you posted.

 

*edit*

No changes in situation. I will try the Silicon Image 3114 controller when I find time.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×