Jump to content


Photo
- - - - -

STAR WARS


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 hiph0pan0nym0usx

hiph0pan0nym0usx

    yes, i am cool

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 1666 posts
  • Location:California Dude

Posted 26 June 2002 - 06:13 PM

can anyone tell me why evertime i try to join a server in jedi outcast it says server disconnected or the packet message?Its . me off! ive only been able to get in 1 server all day.1! so i ended up making my own :(

#2 Psywar

Psywar

    Social Engineering at its finest.

  • Moderator
  • PipPipPipPipPipPip
  • 6331 posts
  • Gender:Male
  • Location:Saint Clair, MI

Posted 26 June 2002 - 06:31 PM

packet error.. it sounds like your data packets being sent and received suck.. lol.. and your looseing to many and it just disconnect..

I dont really know whole lot about packets.. maybesomeone else can help better

 sigimage.php?un=Psywar&t=12772
ASUS M5A97 R2.0 Motherboard
AMD FX 8350 (4.0GHz 16MB Cache 8-Core)
XFX R7970 Black Edition Video Card
Mushkin Enhanched 16GB RAM
PC Power and Cooling 610w PSU


#3 hiph0pan0nym0usx

hiph0pan0nym0usx

    yes, i am cool

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 1666 posts
  • Location:California Dude

Posted 27 June 2002 - 10:06 AM

ya, this is really . me off! Matt do u get into ur games?

#4 hiph0pan0nym0usx

hiph0pan0nym0usx

    yes, i am cool

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 1666 posts
  • Location:California Dude

Posted 27 June 2002 - 10:48 AM

WAHAHA!!! i fixed it, apparetly there was a patch... stupid lucas arts doesnt even have it on there web site, i actually had to waste my own time, go to google and search for my problem. But at least its fixed!

#5 hiph0pan0nym0usx

hiph0pan0nym0usx

    yes, i am cool

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 1666 posts
  • Location:California Dude

Posted 27 June 2002 - 06:52 PM

k now i can play but... I SUCK SOO BAD AT IT! i get killed every 5 secs. i only play sabers only b/c guns serve no purpose in star wars!