Jump to content


RADEON

Member Since 25 Jun 2004
Offline Last Active Dec 18 2018 04:10 PM
-----

Topics I've Started

New Build, artifacting gpu

09 December 2018 - 04:54 PM

Gigabyte x470 Aorus ultra gaming

AMD Ryzen 1500x

gigabyte rx 570 4gb

8gbx2 Geil EVOS pear DDR4 2400mhz

NZXT Hale 90 750w psu

 

So I got everything built and all the latest drivers installed. It has happened twice so far, while I am surfing the internet or watching a video  or something artifacts will fill my screen and then

the pc will freeze for a few seconds and the display will reset.

 

I have played hours of Battlefield 5 and this never happened and also hours of the Witcher 3 and nothing. So far it has only happened will  I have been on the internet.

I will also note that the psu is from my old system and I did not have these issues with that pc, so I don't think the psu is the culprit.

And because it doesn't seem to happen while gaming I don't think it is heat related.

 

I am not sure what to think.

 

(edit)

 

I just installed gpuz and noticed it said my gpu fans were not spinning, right now as I write this the gpu fans are not moving. !!!!!


Help with weird unknown router.

27 September 2017 - 11:24 AM

So my father just had a new Internet service provider set us up. But it s a new wireless thing. There is a unit on the telephone pole and then a wireless receiver on the side of my house.

The router they gave is not like regular routers I have seen either. 

 

This is the router they gave us - - - - > https://www.amazon.c...tik hap ac lite

 

I want to get a new better router but i do not know what to get and what will work. There are two ports on this router for internet in. The internet service cable is plugged into the yellow port on the router I linked.

 

So can any one shed any lite on what this and what kind of router I can get that will work?