Jump to content
Sign in to follow this  
DevilDriver

can not run memtest lp ut nf3 250gb

Recommended Posts

I got my dfi lp nf3 250 in yesterday. got my rig built back to the way is should be and have been stability testing to make sure every thing is ok.

Ive ran superPI, occt, 3dmark 01-03, and have ran prime95 for a couple of hrs.

Last thing I had left was to run memtest for a bit so I knew I was stable.

now Ive hit a hurdle. I can not run memtest. Ive tryed running it from a boot disk, and Ive tryed using the version built into the bios.

Im including a pic of both. first pic is ran from boot disk. second is from bios setting. what could be going on?

just to make sure info is known.

Athlon 64 3400+ newcastle/ Lanparty UT NF3 250gb 5-4-05 bios/Mushkin Blue 2x512 @ 2.5-3-3-6/ 160g western digital hd/6600gt/ no oc of any kind.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Same thing happend to me using the 5-4 bios.... reflashed and the bios memtest worked ( until the next reboot ) . But running it from a floppy is working fine now.

Share this post


Link to post
Share on other sites

well I was told that memtest doesnt like keyboard and mouse usb support enabled in bios. I changed them to disabled, set memtest to run, saved and rebooted.

now memtest is running just fine. so problem seems solved.

I'll just have to disable my kb and mouse when I want to use memtest and use the reset switch to reboot the machine.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...