Jump to content
Sign in to follow this  
freeeky

Wanna get 3.5v for RAM, PSU Rail or 4v Jumper???

Recommended Posts

I set my 3.3v rail at 3.6 with a digital multimeter. My cpu volts are probably higher than u need,work up to them. Also I have a fan on my chipset that keeps those temps down with the volts. My bios are different than yours so settings wont be exactly the same.

 

244-x4.0-16^16-x11.0-101mhz-disable-1.500v-1.375v-123%-1.30v-1.70v-3.40v

200-1.5-02-06-02-07-auto-02-03-02-03-1168-auto-enabled-auto-0-8-4-auto-auto-auto-disable-16x-07x-disable

P.S. I also have a 80cm fan on the top mem stick and dont use 101mhz on a ATI card.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Is the BIOS 510-2 fix the one people should use with VX. I'm using 623-2 and still get the cold boot problem.

Share this post


Link to post
Share on other sites

those are the 2 recommended BIOSes so far, 510-2f and 623-2 , tried both. Same results with them....

 

@wbork, could u please post the Estimated mem bandwith memtest shows?? or the buffered test results of Sandra?

 

Thanks!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...