Jump to content
Sign in to follow this  
krnxpride83

Those who got PC3200 OCZ Gold stable over 245mhz..lemme see your setti

Recommended Posts

ok.. something's weird... im 6hr prime stable but warcraft3 crashes once in a while and rare BSOD..

if anyone got their pc3200 OCZ Gold stable over 245mhz.. can i see your settings?

Share this post


Link to post
Share on other sites
ok.. something's weird... im 6hr prime stable but warcraft3 crashes once in a while and rare BSOD..

if anyone got their pc3200 OCZ Gold stable over 245mhz.. can i see your settings?

 

my war3 crashes too occasionally. i think it must have something demanding that is never exposed in my stress tests like prime or memtest.

Share this post


Link to post
Share on other sites
my war3 crashes too occasionally. i think it must have something demanding that is never exposed in my stress tests like prime or memtest.

 

im thinking the exact same... so im wondering if anyone's got a real "stable" setting over 245mhz....

Share this post


Link to post
Share on other sites

I am at 245 LOL so I don't know how much help I can be, but

i'll run prime and 3dmark2001 for ya overnight, I wasn't going to get any screenies till I hit 250 cause I was gonna try for a toaster. So anywayz if you want I'll post my settings for ya tommorow morning

Share this post


Link to post
Share on other sites

enabled/2/2/5/2/7/16/3/3/1/2/0648/auto/enabled/auto/0/level3/level1/7ns/5ns/256/enabled/16x/7x/disable

 

260mhz @ 3.6v's :)

 

make sure you have some fans on the ram :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

yeah know what knx, this is very strange but I did 8 and a half hours of prime and a (obligatory really, cause it never crashes unless prime is SUPER unstable) 3dmark2001SE

273 x 9 with a 9:10 divider (245.5 FSB) and everything was rock solid stable. I went to play some americas army and I kept getting critical errors ( every like 20 to 30 minutes) at first I thought it was my vid card, then I remembered your post. Well anyways I knocked the HTT down a few pegs now running 268x9 (241 HTT) and now it is running fine. Very strange indeed. I can't understand how these errors wouldn't show up in a more (IMHO) intensive stressors, such as prime 95 or memtest. Kinda dissapointing because my "Goal" with this ram was 250 and since my pair doesn't particularly like voltage, I was hoping to burn my way up to 250.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...