Jump to content
Sign in to follow this  
Mekrel

Question regarding Ethernet drivers for the Nforce3 250GB UT

Recommended Posts

Hi all,

 

Recently Ive been having problems connecting and during play on Battlefield 2 servers and I think it may be one of two things, or both.

 

First question:

 

Are there any reports that any of the bios' (especially the 2005/06/23 bios im currently using) seems to 'forget' the MAC address currently entered?

 

Second Q:

 

Is there any enternet drive which is compatable with this motherboard released later than the one included in the 5.10 WHQL nforce drivers?

 

Dont want to go installing Nforce4 ones now :tooth:

 

Many thanks

 

Mark

Share this post


Link to post
Share on other sites

Which nforce4 ones are you using?

 

Problem is my last install I used a mix of the 5.10s and a mix of the 6.37's and had major slowdowns proved by 3DMark05 only churning out 2700 on my 6800GT when it should have been getting around 5kish and when I renstalled to complete 5.10s it then worked fine. So dont want this to happen again.

 

Many thanks.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...