Jump to content
Sign in to follow this  
cybergod909

SLI-DR Problems

Recommended Posts

Ok,. So I was having some issues with bsod, and slowdowns in games listed here http://www.dfi-street.com/forum/showthread.php?t=15821 . So I just got done installing some anti virus software , and restarted. My comp would freeze at post, at the memory checking. it would say OK, but nothing else would come up, no memory timings etc. It seemd I was getting the dreaded "cold boot" symptom. After trying every possible method, I have determined that it was my logictech mx1000 usb mouse. While plugged in, it would freeze up. So then I proceeded to download and install the 3/10 bios. Now after that, without moues plugd in still, after it posts, it goes to memtest86 for some reason. Even if I select bootable device manually, goes to memtest86. Any ideas ? Its wierd >< its at about 80% done with memtest now, should I let it go and then see if it will boot afterward?

 

 

* goes into bios, notices new option that will run memtest86 without need of cd or floppy. Smacks face*

 

Thats a nice feature ^^ anyway back to messing around.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please add "fixed" or "found solution- bios setting" to your title.

 

Thanks,

CJ

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...