Jump to content
Sign in to follow this  
kianwee

Cool n Quiet not working with Venice?

Recommended Posts

I'm running everything @ stock as my signature. CnC is runnin (when i use winnie)before i upgraded to venice. Any idea? AMD driver is installed and CnC in bios is enabled. Using official 310 bios.

Share this post


Link to post
Share on other sites

http://www.dfi-street.com/forum/search.php?searchid=116112

I pasted "cool N quiet not working with venice " in advanced search and looks like match number 6 of 6 should answer your question.

 

What changes in 4/14 NF4 Bios ?

_________________________________

http://www.dfi-street.com/forum/showthread.php?t=9587

post # 2 taken from xtreme forums

 

Added support for Venice and San Diego Cool n Quiet

 

-1,3 (TCCD)

-2 (BH-5,UTT)

Share this post


Link to post
Share on other sites

I had this problem too. I was using a winnie and then switched to a venice and C&Q quit working. So I updated to the 510-3 BIOS, but I don't think that it worked either. I then uninstalled the old C&Q drivers, and downloaded the latest C&Q drivers from the AMD site and it worked. The only thing that doesn't work is the Powernow! Dashboard software.

Get the new drivers here: http://www.amd.com/us-en/Processors/Techni...71_9706,00.html

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×