Jump to content
Sign in to follow this  
Clocker

NF3 Ultra-D 939/AGP

Recommended Posts

have anyone a info when comes a propper bios!?

 

when its ready. :)

 

honestly the shipping bios isnt bad, it has its faults.. but runs fine on a day to day basis for me.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Default = 1.34V

 

CPU VID 1.50 = 1.44V

CPU VID 1.55 = 1.50V

 

Default +.1 = 1.38V

Default +.2 = 1.46V

Default +.3 = 1.51V

Default +.4 = 1.63V

Default +.5 = 1.67V

Default +.6 = 1.76V

Default +.7 - No Thanks!

 

1.55V +Default = 1.50

1.55V +.1 = 1.54V

1.55V +.2 = 1.64V

1.55V +.3 = 1.69V

1.55V +.4 = 1.83V

1.55V +.5 - No Thanks!

1.55V +.6 - No Thanks!

1.55V +.7 - No Thanks!

 

I'm using CPU VID at default passthrough mode with +.6 adjustment and its reading 1.68v

 

270x9.5 = 2.569GHz only passed 3 hours and 54 minutes of prime95 using this voltage....irritates me so much...one or two weeks earlier and that Vcore would be producing 2.8GHz+ easily.....thinking of buying a 3000+ seeing how it OC's and if not very well, pay the 15% restocking fee and sending it back, if it OC's up great then I'll simply sell this venice.

Share this post


Link to post
Share on other sites
How are you reading 1.68V...?
Going by the BIOS, Smart Guardian, CPU-Z it's all reading that....goes anywhere from 1.68....now I"m using +.7 and it's registering 1.695 or 1.7v

Share this post


Link to post
Share on other sites

I think the bug found! have FSB 200MHz with HT x4=HT 800MHz of everything runs super if I now the HT go up on HT x5 thus FSB 200MHz with HT x5=HT 1000MHz then falls it starting from if I do not think the NF3 actually for base 754 one made and those had only HT clock from 800MHz DFI thinks determines the bases 939 run also with HTT 800MHz however those to run with HTT 1000MHz!!! Thus easily said as soon as the HTT of the 1000MHz mark approaches all the same with which FSB falls it remains off it in sews from HTT 800MHz runs everything stably. translated with google

Share this post


Link to post
Share on other sites
I think the bug found! have FSB 200MHz with HT x4=HT 800MHz of everything runs super if I now the HT go up on HT x5 thus FSB 200MHz with HT x5=HT 1000MHz then falls it starting from if I do not think the NF3 actually for base 754 one made and those had only HT clock from 800MHz DFI thinks determines the bases 939 run also with HTT 800MHz however those to run with HTT 1000MHz!!! Thus easily said as soon as the HTT of the 1000MHz mark approaches all the same with which FSB falls it remains off it in sews from HTT 800MHz runs everything stably. translated with google

 

:confused:

 

754 = 800mhz, yes

939 = 1000mhz, yes

 

Haven't got a clue what is trying to be said though? My 754 ran fine beyond the 800mhz limit (316mhz X3 = 948 X2 = 1896mhz)...

 

Are ya trying to tell us to keep our 939's below 800mhz??????????

 

Or did timmy fall in the well again?????????????? :P

 

Further translation required.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...