Jump to content

New Build Shutting Off


Recommended Posts

It first started when I first started installing windows When it got to the partioning Hard drives spot it would shut off. Did that a couple times then it made it through. Now it mainly just does it in games when the game goes to load a new zone or i switch with the video settings while in the game. It also did it while i did a virus scan it got stuck on the (windows drivers cache) And shut off. I tried changing the BIOs But Im not sure if it went through or not. I used Award winflash, not sure how to do it the other way with a bootable floppy. And do I want to Flash the Boot Block, Main Block And the DMI. Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites

first thing to do is make sure you have the latest bios for this board that supports 200FSB cpu's

 

(unfortunately at this moment, the dfi.com.tw site is down/not responding. Please use this link and keep trying:

 

http://www.dfi.com.tw/Support/Download/dow...TYPE=MB&SITE=NA )

 

also make sure you have proper cooling on your cpu, and double-check the cpu installation and heatsink installation, paying attention to the thermal paste you have applied. Heat can cause funky issues like this.

 

Always do a "Load Optimized Defaults" in the bios, rebooting, and returning to the bios to change any options before installing any OS.

 

here are some bios screens that may help you (though none of them involve a 200FSB cpu)

 

http://www.angrygames.com/Infinity_bios.htm

 

http://www.angrygames.com/LP-B_BIOS1.htm

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...