Jump to content
Sign in to follow this  
pjr710

XP installation problems!!!!!!!!

Recommended Posts

well .. i gota cd key .. and after i entered it .. i went to change the time on the next step. . hte install froze ... so after that i restarted my comp .. and it froze at the blue welcome screen .. but it was just blue .. no icons ..

 

after that i restarded it .. and the blue screen came up .. then really quick a window opend with a red x on it .. and it said .. like .. write drive .. i dunno something like that .. it was only up for a split second ... then my computer restarted ..

 

i took out my xp cd after that .. and i turned back on the computer .. then another window with a red x came up for a second .. and this time it said "insufficient system resources" ... i have 512mb of ram .. and nothing on the hard drive .. so after that i just got disgusted and quit ...

 

if anyone has any idea wtflip i should do .. please let me know

Share this post


Link to post
Share on other sites

Did you set yur hdd mode to lba in bios?

What bios are you using?

There are known problems wih the lpb/infinity and the 3200's

Have you had this rig sable before?

Share this post


Link to post
Share on other sites

well i got a new hardrive which i forgot to list in my specs .. its samsung sata 120gb ... my old hard drive died and thats y im installing xp again .. and i just dont no what i shoud do .. it was installing fine .. then just all of a sudden started to screw up

Share this post


Link to post
Share on other sites

What ram timings are you using? I think the Corsair VS RAM's recommended defaults are something like 3-3-3-6, but having your CAS latency at 3 can cause problems on this motherboard, I would recommend trying 2.5-3-3-10 or something.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I would do a (stickies critical) clear of the CMOS. Nothing like clearing the baffles before starting a a run towards an install.

Share this post


Link to post
Share on other sites

check the beta page of the downloads for your motherboard for a bios that allows proper 200FSB cpu's to be used (it might be on official page by now also).

 

the NF2 boards have a problem with 200FSB cpu's for some reason, and there's a beta (again, might be official now) bios that solves this problem.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...