Jump to content
Sign in to follow this  
jmke

Infinity NFII no boot

Recommended Posts

Hello;

 

board was working perfectly, stored it away, now trying to power it up again; got 3 flashing num lock/scroll lock/shift lock lights; and that's about it.

 

J8 / CMOS CLEAR / Change CPU / PSU / RAM / RAMSlot / Videocard / unplug from wall tried again after 10min/1hour.

 

all to no avail; LEDs on keyboard keep blinking :(

 

what else can I try before I have to throw away this motherboard :§

Share this post


Link to post
Share on other sites

please check the rules and the Important Info threads stuck to the top of this section, paying close attention to the second post in teh 'critical' thread (about system specs in your sig).

 

this helps us tremendously to help you solve your issue if we can see what is in your system every time you post.

 

Be as thorough as possible please. Voltages, timings, settings, bios version. The more information you give us about the problem, and the more details about your hardware in your sig = more help we can give you.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello Angry_Games, thank you for your reply, here are my details:

 

 

DFI Infinity NFII bios from http://www.dfi-street.com/bios.html

have to look up which one I used, but it was working for me fine until this no-boot scenario

 

XP2500+(-M) / XP2200+ / TB1400

ThermalrightSP-97 / TTIC NPH-x / etc..

 

Mushkin PC3200 LVLII / PC3700 OCZ REV2 / Corsair PC3200 XL

nVidia TNT2 / Geforce 4 TI4600 / GF5900XT

PSU: Silverstone EFN300 / Sharkoon 480W / Antec TrueControl 550 / GlobalWin 520W

 

tried all combo's; no boot :(

Share this post


Link to post
Share on other sites

I used this bios "6/19 Modded Bios With 12/18 ROMSIP "

 

http://www.dfi-street.com/forum/showthread...s=&threadid=789

 

flashed it back in July, and was working ever since; I used it for AXP heatsink review here: http://www.madshrimps.be/?action=getarticl...842&articID=213

 

after review stored board away; and want to re-use it now for new review and get 3 blinking lights. don't have another DFI board (NF2) in the neighbourhood.. maybe DFI can lent one for review? ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Originally posted by jmke

Hello Angry_Games, thank you for your reply, here are my details:

 

 

DFI Infinity NFII bios from http://www.dfi-street.com/bios.html

have to look up which one I used, but it was working for me fine until this no-boot scenario

 

XP2500+(-M) / XP2200+ / TB1400

ThermalrightSP-97 / TTIC NPH-x / etc..

 

Mushkin PC3200 LVLII / PC3700 OCZ REV2 / Corsair PC3200 XL

nVidia TNT2 / Geforce 4 TI4600 / GF5900XT

PSU: Silverstone EFN300 / Sharkoon 480W / Antec TrueControl 550 / GlobalWin 520W

 

tried all combo's; no boot :(

Share this post


Link to post
Share on other sites

you will have to ship your bios to the local EU DFI office to have it reflashed for you, or you will have to find another NF2 with the same bios chip to do a hotflash.

 

for review boards you will need to contact DFI and speak to someone in marketing as we (RG and I) do not have anything to do with who gets or doesnt get review boards.

 

ps: thx for specs in sig

Share this post


Link to post
Share on other sites

hello, thank you for your answer, unfortunately shipping the BIOS around is no option for me as I need to a working board now for finish testing.

 

so a BIOS corrupting itself all by itself like that happens often on DFI NFII boards? :/

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...