Jump to content
Sign in to follow this  
AndyA

Mobile 2500 cracked but still works?

Recommended Posts

when i was taking off my processor i noticed one corner of the processor looks like its cracked and parts are pushed down a little but it seems to be running fine (im on it now)

 

is this anything i should be worried about?!!??!!?

-Andy

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest dicecca112

yeah, temps. Keep an eye on the temps. I know that with AMD chips that if the core is cracked it still works but temps tend to be high, workable but high.

Share this post


Link to post
Share on other sites

What about Bend Pins?

 

I received from newegg.com a new IQYHA 401 Stepping 2600 Mobile XP.. for my little brother's Rig..

 

And noticed that it had a couple of bend pins.. So I straighten them up.. and put it on my rig to test it.. It works fine.. 11x231, with requiring less Voltage than my IQYHA 348 Stepping 2600 Mobile.

 

But it runs about 5C Hotter than mine.. would that be the cause or what?

Share this post


Link to post
Share on other sites

my old desktop barton 2500+ had a corner crack, it wouldn't overclock as high as it did uncracked.

 

bent pins should not affect anything at all. iqyha401's a good stepping, have some fun with it.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I haven't been able to have alot of fun with it.. Since it's running about 5C-6C hotter than my IQYHA 348 :(..

 

I still dunno what's wrong, but I think I'm receiving my new Arctic Silver 5 Tube tonight.. Since I was still using the AS 3 I got in the year 2000 :P..

Share this post


Link to post
Share on other sites
Originally posted by ^Bad_Boy^

Arctic Silver 5 Tube tonight.. Since I was still using the AS 3 I got in the year 2000 :P..

 

That will prolly help ;)... Just dont put too much on..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Well It seems it has helped a bit, also I straigthen even better the bent pins.. and now I even got the computer to boot at 2700mhz.. but not stable.. I Could finish a 3dmark2k1SE Complete Benchmark at 11.5x230 1.9v (0401).. but got lower score than my 11x236 1.975 (0348)score..

 

And I couldn't complete the 11x236 with this CPU.. which is weird.. Maybe My Ram is Acting up..

 

-Another thing I noticed is that It didn't like anything above 1.9v not even 1.925 which is also weird..

 

Do you guys think that L12 mod might help?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×