Jump to content
Sign in to follow this  
twism

Help me get 250 fsb, please :)

Recommended Posts

Hi there

 

So I am trying to run my PC stable at 250fsb. but i'm running into some strange problems.

 

I ran my pc at 250 fsb all day and had prime95 running all day(about 14 hours), but then when I clicked the stop button, prime said that it had only been running for 7 hours. And the taskbar was not responding but everything else was fine. does anyone know what the problem is??

 

I was running 250 * 9, 1:1, 2-2-2-11, vdimm 3.3, vcore 1.85, chipset 1.8.

 

please, if anyone has any suggestions it would be appreciated. I really want to know what is happening here

 

thanks

Twis

Share this post


Link to post
Share on other sites

I had the same problems when I started out.

I dropped my FSB and upped the multi a bit, and it went away...

 

Check my post on PM...

Share this post


Link to post
Share on other sites
Originally posted by twism

Hi there

 

So I am trying to run my PC stable at 250fsb. but i'm running into some strange problems.

 

I ran my pc at 250 fsb all day and had prime95 running all day(about 14 hours), but then when I clicked the stop button, prime said that it had only been running for 7 hours. And the taskbar was not responding but everything else was fine. does anyone know what the problem is??

 

I was running 250 * 9, 1:1, 2-2-2-11, vdimm 3.3, vcore 1.85, chipset 1.8.

 

please, if anyone has any suggestions it would be appreciated. I really want to know what is happening here

 

thanks

Twis

 

 

windows falls apart in the background while prime keeps going sometimes on an unstable system. your clock isnt stable :/

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey I think it is all sorted out, I upped the chipset voltage to the highest and it seems to work ok now :)

 

Thanks for the help

Twis

Share this post


Link to post
Share on other sites

yeah. For me only the highest chipset voltage works... 1.9V.

 

But for lower fsbs 1.6/1.7 also worked. Maybe you'd need that 1.9V with your system being on the edge...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...