Jump to content


Photo
- - - - -

What Os Do You Use


  • Please log in to reply
41 replies to this topic

Poll: What OS do you use on your main rig? (76 member(s) have cast votes)

OS

  1. Vista 64bit (18 votes [23.68%])

    Percentage of vote: 23.68%

  2. Vista 32bit (11 votes [14.47%])

    Percentage of vote: 14.47%

  3. XP 64bit (6 votes [7.89%])

    Percentage of vote: 7.89%

  4. XP (35 votes [46.05%])

    Percentage of vote: 46.05%

  5. OSX (0 votes [0.00%])

    Percentage of vote: 0.00%

  6. Linux (5 votes [6.58%])

    Percentage of vote: 6.58%

  7. Other (1 votes [1.32%])

    Percentage of vote: 1.32%

Vote Guests cannot vote

#1 Fireonice

Fireonice

    ya bro

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 2419 posts
  • Gender:Male
  • Location:vero beach, fl

Posted 09 June 2008 - 02:25 PM

What OS do occ users use on there main rig?

c2d e8400 @ 4.05ghz! 24/7 1.38vcore 450FSB bad batch! stock right now|lapped TRUE w/ kaze fan|2x 2gb G.Skill ddr2 1100 5-5-5-15 2.2v|Gigabyte x38-ds4|XFX GTX 260 black edition|Enermax Liberty 500w|2x Seagate 320 gb 7,200 rpm 16mb in raid 0|Seagate 400gb 7,200 16mb|AuzenTech Xplosion


[url="http://profile.xfire...om/crazy4life"]Posted Image


#2 road-runner

road-runner

    Posting Machine

  • Folding Member
  • 11385 posts
  • Gender:Male
  • Location:Texas

Posted 09 June 2008 - 02:27 PM

XP Pro... I have a copy of Vista 64 Business for benching with 3870x2s since you have to have it for Crossfire X to work...

I7-6900K Asus X99 Deluxe 2 Corsair Vengeance 32Gb Intel 750 400gb  2- 1080ti

 

sigimage.gif


#3 diki001

diki001

    New Member

  • Members
  • 13 posts
  • Gender:Male

Posted 09 June 2008 - 02:30 PM

What OS do occ users use on there main rig?


nice one fireonice, you made that look easy! ;)
AMD Athlon 64 X2 6000+, clocked to 3058 per core,
Nvida GeForce chipset Mobo,
4Gb system RAM,
Geforce 9600 GT 512Mb,
Realtek HD audio,
SATA RAID mirror drives 2x 500 Gb,
X blade case with 450w PSU
all on a special sesame bun! ;-)

#4 iKillSteal

iKillSteal

    Markedly Less Special Than He Thinks

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 1519 posts
  • Location:Indiana

Posted 09 June 2008 - 02:34 PM

XP now, maybe Vista 64-bit if I win that sweet OCC Memory contest. Disk is waiting to be used, and I've been thinking of making the switch recently...

The Stealthily Updated Rig || Foxconnn 945G7MC :: E4500 @ 2200 :: EVGA GTX260 :: 2GB Wintec Ampo DDR2-800 :: X-FI XtremeMusic :: Razer Diamondback 3G
"It's probably there because people are douche canoes." - Verran


#5 Waco

Waco

    Lab Rat 2

  • Members
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 16508 posts
  • Gender:Male
  • Location:Los Alamos, NM

Posted 09 June 2008 - 02:34 PM

See sig. :)

Tolerance is a sign of weakness.


#6 Great_Gig

Great_Gig

    Geek

  • Members
  • PipPipPip
  • 771 posts
  • Gender:Male
  • Location:Bournemouth, UK

Posted 09 June 2008 - 02:37 PM

XP Pro
I'm Tim

Posted Image

E8500 | Asus P5Q-E | 8GB G.Skill DDR2-1066 | 128 SSD + WD, 500GB & 1.5TB | ATI HD 4670
Samsung 24" 2443BW | Lian Li PC-8NB | Corsair TX650W | Windows 7 Pro x64
Thermalright Cooling| Noctua Fans

#7 nVidia_Freak

nVidia_Freak

    Bork, bork, bork

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 1468 posts
  • Gender:Male
  • Location:Chicago, IL

Posted 09 June 2008 - 02:40 PM

XP Pro; I have no need to upgrade to anythen else yet, so until I do, it stays.

**First OCC UberLlama**
Posted Image
** Noctua Owners Club: Member #4 NH-C12P SE14 // NF-P14 FLX // NF-P12-1300 **


#8 Fogel

Fogel

    Vengeance shall be Mine

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 3498 posts
  • Gender:Male
  • Location:USA

Posted 09 June 2008 - 02:57 PM

XP - nothing else is an upgrade currently

#9 suchuwato

suchuwato

    suchapotato was formerly known as lego

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 6318 posts
  • Gender:Male
  • Location:Norwich, UK

Posted 09 June 2008 - 03:17 PM

Vista Ultimate x64 on main, Ubuntu on crappy laptop, XP Pro SP3 on other rig that never gets used.

#10 damian

damian

    Nerd Life

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 2768 posts
  • Gender:Male
  • Location:Tx

Posted 09 June 2008 - 03:21 PM

Vista HP 64bit, will dual boot with windows xp pro when i have time

#11 Farva

Farva

    New Member

  • Members
  • 6 posts

Posted 09 June 2008 - 07:10 PM

XP 32 and RedHat on my rigs, 2003 on my Server

#12 neddamttocs

neddamttocs

    Total Nerd

  • Forum Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 2283 posts
  • Gender:Male
  • Location:Hamilton, ON

Posted 09 June 2008 - 07:44 PM

Vista x64 Ultimate here


OCC Rules || Follow OCC on Posted Image


RIG #1 | AMD FX-6300 | Gigabyte 970A-D3P | 8GB of G.Skill RipjawX RAM | Saphire R9 270X 2GB | Corsair CX500 | 1TB WD Blue
RIG #2 | Intel E8400 | Asus P5Q | 4GB of G.Skill PQ 8000 RAM | Palit 4850 512MB Sonic | PC Power & Cooling Silencer 610 | 2x 320GB in Raid0 for OS + 750GB for data
| D-Link DNS323 w/2TB for Media |