Jump to content
jack_of_java

Vegas 2 Anyone?

Recommended Posts

Yea doc, terrorist hunt with a few of the crew = awesome. If there are only 2 that want to play, you can also do the coop story mode. Only thing i dislike about that is that 1 person (the host) controls 2 AI teammates while the other person controls none. They should have at least split that up.

 

Definetly up for more :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

well hurry up man...they've (Angry_Mobsters) been playing all day...I just got home and will play a little bit...

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest KrankyOldLady
well hurry up man...they've (Angry_Mobsters) been playing all day...I just got home and will play a little bit...

 

 

I had a blast playing, shame you werent there doc...could have used you so i wouldnt have to comitt suicide all the time:)

Share this post


Link to post
Share on other sites

I really enjoyed that game, until the sound started to loop. The longer the sound got hung like that the worse the game played, slowing down more and more until it was unplayable. Travis seems to think it's my video card, I am not really sure what the problem is though.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I don't think it has to do with your video card Reelfiles. I played it all day today and me and my friend both have 8800GTS 640mb and the sound looping only happened to him once. Which is a big improvement from it happening constantly in the first.

Share this post


Link to post
Share on other sites

the sound looping is just a game bug. I was hoping they fixed it with the 1.02 patch, but leave it to ubi to leave out fixes for the most annoying things.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Leave it to UBI to have one of the main problems with Vegas 1 in Vegas 2...

 

New from UBI! A sequel with the same bugs the first one had! That's how you know it's genuine...

Share this post


Link to post
Share on other sites

yeah I thought the sound looping was done with on Vegas1....

 

killa, keep in mind he was using a 7300GS, not an 8800...

 

even momma's rig (4800+ X2 + 2GB DDR2 + X1900XT) gets the sound loop....but funny enough I haven't had it once since 1.02 patch...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×