Jump to content


Photo
- - - - -

Post Your Workstation!


  • This topic is locked This topic is locked
870 replies to this topic

#25 AMDOCuser

AMDOCuser

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 362 posts

Posted 06 May 2003 - 08:42 PM

LOL, I just got an Idea the pic of my workstation, I think you'll all like it... I'll post in a couple of weeks

#26 NCC10281982B

NCC10281982B

    The useless guy™

  • Moderator
  • PipPipPipPipPipPip
  • 6994 posts
  • Gender:Male
  • Location:Bellevue, WA

Posted 16 May 2003 - 06:26 AM

Here's mine want to get another monitor.

Edited by ijagwalaafq, 26 June 2004 - 10:24 PM.

<span style="font-size:18px;"><strong>Holy c*** I don't know how that happened or how it got fixed. Which is the very worst kind of fixed.</strong></span> <img src="<a data-ipb='nomediaparse' href='http://folding.extre...igimage.gif"><adata-ipb='nomediaparse' <a>href='http://wigle.net'><img</a> <a data-ipb='nomediaparse' href='src='>src="http://wigle.net/bi/CFr15LujaQwHZgiAc222zw.png"</a> alt="CFr15LujaQwHZgiAc222zw.png"></a>

#27 General912

General912

    Happy Chrismahanukwanzakah

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 2573 posts
  • Location:Wisconsin

Posted 18 May 2003 - 09:41 AM

Mine has changed i just got a new desk. Lol its already full of crap. anyways ill post some pics if i can get some batterys for my digi cam.
So this is liek where you put your systems specs eh? Ok.....

AMD Athlon 64 3200+
DFI Lanparty NF4
Silverstone sexy case
BFG 7800 GTX 256mb
PQI 1gig PC3200 x2 512mb sticks
OCZ Powerstream 520watt psu
1 tb hdd space.
WD rapter 10krpm hdd (36gb)

#28 jbean

jbean

    New Member

  • Members
  • 40 posts

Posted 20 May 2003 - 11:40 AM

This is my desk from a while back i change around alot tho :P
Posted Image

and these are my servers
Posted Image

#29 tpenguin

tpenguin

    New Member

  • Members
  • 13 posts

Posted 20 May 2003 - 02:07 PM

and these are my servers
Posted Image

What are the 4 servers for? Nice cooling setup on them, by the way :) .

Edited by tpenguin, 20 May 2003 - 02:08 PM.


#30 TypicalSloan

TypicalSloan

    Geek

  • Members
  • PipPipPip
  • 769 posts
  • Gender:Male
  • Location:Maine

Posted 20 May 2003 - 02:07 PM

what r u running on your servers?

#31 LobbDogg

LobbDogg

    Hey kid, I'm a computer, Stop all the downloading!

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 2421 posts
  • Location:Edmonton, AB

Posted 20 May 2003 - 03:42 PM

Here is my setup....
On the left hand side is my linux router, then below is my web, file, ftp, counterstrike, and print server. then cradled in the leg hole is my main comp.

#32 ukmike02

ukmike02

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 221 posts
  • Location:London

Posted 22 May 2003 - 11:21 AM

Heres my workstation. Its a bit messy at the moment, but I decided to setup a mandrake linux system running apache, php and webmin.

Posted Image

This system is my mums, its messy at the moment because its the main business machine and she is doing all of the stuff to hand it to our accountant. On top of her case sits an 8 port hub which has the router plugged into it. You can hardly see the thing, its great.

Posted Image

#33 jbean

jbean

    New Member

  • Members
  • 40 posts

Posted 22 May 2003 - 07:35 PM

I recently rearranged my room a bit and bought a new table.

Posted Image

Posted Image

Edited by jbean, 30 July 2003 - 04:58 PM.


#34 General912

General912

    Happy Chrismahanukwanzakah

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 2573 posts
  • Location:Wisconsin

Posted 23 May 2003 - 09:29 AM

Nice. I gotta get some pics up soon. Im working on a server farm to man. Gunna have some getto computers and on Celly 900 (Web server) w00t!

Where did you get that self too? Ive been looking all over for some. Cant find a one.
So this is liek where you put your systems specs eh? Ok.....

AMD Athlon 64 3200+
DFI Lanparty NF4
Silverstone sexy case
BFG 7800 GTX 256mb
PQI 1gig PC3200 x2 512mb sticks
OCZ Powerstream 520watt psu
1 tb hdd space.
WD rapter 10krpm hdd (36gb)

#35 localguru

localguru

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 464 posts
  • Location:Ohio

Posted 23 May 2003 - 09:35 AM

LP you started this thread wheres your pics?
AthlonXP 2400m @2.2ghz 200x11
Abit NF7-S v2
512 OCZ 3200
Power Color Radeon 9600XT
180gig hd
TT Valcano 7+.
Cheftec Case

#36 General912

General912

    Happy Chrismahanukwanzakah

  • Members
  • PipPipPipPipPip
  • 2573 posts
  • Location:Wisconsin

Posted 23 May 2003 - 09:37 AM

I think i saw some back aways.
So this is liek where you put your systems specs eh? Ok.....

AMD Athlon 64 3200+
DFI Lanparty NF4
Silverstone sexy case
BFG 7800 GTX 256mb
PQI 1gig PC3200 x2 512mb sticks
OCZ Powerstream 520watt psu
1 tb hdd space.
WD rapter 10krpm hdd (36gb)