Jump to content
Sign in to follow this  
graysky

P5B-Deluxe and Ballistix PC2-8500 problem

Recommended Posts

I just bought a pair of BL2KIT12864AA1065 and they will work in any mode except the fastest two. These work fine: 1:1 (533 MHz), 4:5 (667 MHz), and 2:3 (800 MHz). If I boot them in in 3:5 (889 MHz) or 1:2 (1,066 MHz) windows will not start.

 

If I boot into Memtest86+ V1.70, they give TONS of errors in the faster two modes, but are just fine in the lower 3 modes... I've tried manually setting the timings/voltage and also letting the board do it with no luck either case. I'm using 5-5-5-15-4-30-10-10-10-11 @ 2.25 v initially.

 

I have a P5B-Deluxe running BIOS 1215. Anyone else out there have this board with these sticks? I'm thinking since I get errors at the higher modes, it's my board, not the memory.

 

Opinions are welcome.

 

Thanks!

Additional info: q6600, x1950 pro 512 meg. I normally run the system @ 9x333 @ 1.2625vcore with my old memory (DDR2-800 ballistix @ 1:1 with these timings: 4-4-4-12-4-20-10-10-10-11)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...