Jump to content
Sign in to follow this  
mastarrr

battlefield 2 problem !

Recommended Posts

got some tools like clone CD or clone DVD on the system? My Bf2 wouldnt start with these installed. (however this was over a year ago). Alcohol 120% and daemontools dont seem to disturb it.

 

Edit: sry, i just saw this thread is almost 2 weeks old. hope you fixed it

Edited by Homer-Mix

Share this post


Link to post
Share on other sites

Make sure your firewall isn't blocking it.

 

Sounds stupid, I know, but I just had a very similar problem and the solution was to make sure that it was given internet access through my firewall. It was being blocked, and when I allowed it access, it immediately booted up correctly.

Share this post


Link to post
Share on other sites

You could always install the most recent patch for BF2. Mine would idle for like two minutes on a black screen and would then load, but that's stopped for the most part when I got a new video card.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sorry.. I tried it with this solution:

 

Got to My Documents -->Battlefield 2 demo folder -->Profile -->Open Video.con file with notepad and make the following change:

 

Videosettings.setvideoresolution [email protected]

 

... but I can't find any program, which could open .con files ..!? I'm not the greatest in computer.. :glare: can't find any notes to the graphic card... I've just opened DirectX Diagnostic Tool --> Display. The Name and so on is everything unknown.. Current Display Mode 1024 x 768 (32 bit) (1Hz)

 

So what could I do?

Change that line to

VideoSettings.setResolution [email protected]

Share this post


Link to post
Share on other sites

this happened to me before i got my new gaming rig. its definetely your graphics card.either update your drivers,or buy a new graphics card.

Share this post


Link to post
Share on other sites
this happened to me before i got my new gaming rig. its definetely your graphics card.either update your drivers,or buy a new graphics card.

This happens to me every time I install :withstupid:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...