Jump to content
Sign in to follow this  
gimpy

Random Acess

Recommended Posts

Sorry for the 2nd post. I went to reply to my 1st post after seeing 28 views and no responses, I found I couldn't reply so I thought i'd try it again here.

 

Ok I run HD-Tach and get good scores except the Random Access time, It is a blistering 18.3ms. Is there a way to cure this problem? The drive is a WD 80gig sataII (WD800JD-75LSA0). I'm Hitting 181 MB/Sec on burst speed, Average Read is 52.1, CPU Utilization is 2%.

So am I stuck with a 18.3ms random access?

Edited by gimpy

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sorry for the 2nd post. I went to reply to my 1st post after seeing 28 views and no responses, I found I couldn't reply so I thought i'd try it again here.

 

Ok I run HD-Tach and get good scores except the Random Access time, It is a blistering 18.3ms. Is there a way to cure this problem? The drive is a WD 80gig sataII (WD800JD-75LSA0). I'm Hitting 181 MB/Sec on burst speed, Average Read is 52.1, CPU Utilization is 2%.

So am I stuck with a 18.3ms random access?

 

First, creating 2 posts that are the same is against the rules.

 

Second. Yes.

Share this post


Link to post
Share on other sites
10. Do not start threads if:

 

- You have already posted the same question/comment in another forum. Do not Double Post!

 

Please follow forum rules. Next violation will result in a warning

 

Original Thread

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...