Jump to content
Sign in to follow this  
daniel

:s Sound Card Not Detected

Recommended Posts

Well... today i got home... and i added a creative mouse, and a LG DVD burner... and after that my sound card stopped working... its not being detected.. i have no sound at all.. its a Creative sound blaster audigy 2 zs platinum... :S

need help plz

Share this post


Link to post
Share on other sites

yeah i see Creative SB Audigy 2 ZS (WDM), with a yellow ! on it

This device cannot start. (Code 10)

 

Click Troubleshoot to start the troubleshooter for this device.

Share this post


Link to post
Share on other sites

have you tried taking the card out then reseating it so the comp will find it again?

Share this post


Link to post
Share on other sites

I've had a problem like this before, i had to uninstall the drivers and switch slots, i somehow messed up the PCI slot in winblows :P:P (a setting somewhere)

Edited by The Unforgivin

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest FxXP

Code 10 represents a driver issue, usually meaning that you are trying to install the wrong drivers or have a driver conflict. ;)

 

Go to Creatives' website and get the right ones for your sound card.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...