Jump to content
Sign in to follow this  
HogDog

Can't Connect To The Internet

Recommended Posts

Well I can't connect to the internet after I reinstalled my OS. I lost my CD with m Ethernet drivers on it so I downloaded them to an external hard drive and moved it to my comp. Still no connection. Have any ideas? -thanks, HogDog

Share this post


Link to post
Share on other sites
Well I can't connect to the internet after I reinstalled my OS. I lost my CD with m Ethernet drivers on it so I downloaded them to an external hard drive and moved it to my comp. Still no connection. Have any ideas? -thanks, HogDog

592820[/snapback]

Hum....are all the cables plugged in? Sorry, I had to ask.

 

What are you using? Lan, dial up, DSL?

Share this post


Link to post
Share on other sites
lol yes all the cables are pluged in. i have a cable connection

 

opps, i guess this should have gone into the networking and internet section

592843[/snapback]

Yeah do that, makes sure to "activate" the connection, and if it still doen't work click that "repair" thing. If still nothing tell me.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Here's an Idea...check to see if you have these services Started.

1.) DHCP Client.

2.) Network Connections.

 

If you don't know the path, let me know and I'll show you.

Share this post


Link to post
Share on other sites
no, i don't know the path. thanks for every ones help, btw

592982[/snapback]

OK...go to Control panel. double click on "administrative Tools", then "services".

Just something to check. I could be wrong but...

Share this post


Link to post
Share on other sites

i just had the same problem today after swapping my motherboard all the drivers where installed and my router gave me an ip address tried all the options under the sun and my pc would just not get on the net...

 

plonked a pci netwrk card in i had laying around and voila it worked straight away

 

i will let ya know if i work out what it could be

 

(also enter the OCC mini competition see my sig)

Share this post


Link to post
Share on other sites
i just had the same problem today after swapping my motherboard all the drivers where installed and my router gave me an ip address tried all the options under the sun and my pc would just not get on the net...

 

plonked a pci netwrk card in i had laying around and voila it worked straight away

 

i will let ya know if i work out what it could be

 

(also enter the OCC mini competition see my sig)

592993[/snapback]

All these ideas are very good. BTW DR...Gotta love that Avatar!

Share this post


Link to post
Share on other sites
All these ideas are very good. BTW DR...Gotta love that Avatar!

593003[/snapback]

 

:lol: i was just going to say the same thing :P

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×