Jump to content


Photo
- - - - -

New Mushkin Redline!


  • Please log in to reply
30 replies to this topic

#25 eldiablo10

eldiablo10

    Me+Day of Defeat=You Gettin Pwned

  • Members
  • PipPip
  • 285 posts
  • Location:New Jersey

Posted 06 August 2005 - 05:01 PM

I heard good things about Mushkin Redline ram
AMD64 4600+ X2, 1GB OCZ Platnium
DFI LanParty NF4 SLI SR,
XFX 7600 GT Fatal1ty, Thermaltake Shark,
Single Maxtor 200GB HD,
OCZ GameXtreme 600W PSU,
Dual UV Coldcath, UV green wire sleeving.

Posted Image

#26 ickler

ickler

    New Member

  • Members
  • 41 posts

Posted 06 August 2005 - 10:42 PM

If the memory makes it through dozens of error free passes of memtest at its ratted speed/votlage/cooling, there is probably nothing wrong with it. Probably nothing wrong with the CPU's memory controler either.

Can you tell us exactly what setting you were using for the memory, the cpu, and the motherboard? Do you have active cooling on the memory?

View Post


the problem is that after i tried to boot with the ram i ran memtest and it came up with tons of erros after only 22 passes of test 1-8. i tried it a day or two later and i can't get it to produce a single error.

also, everything was pretty much stock. cpu vid was 1.4, i had an 80mm fan over the ram

#27 ir_cow

ir_cow

    I Am A Cow...

  • Reviewer
  • PipPipPipPipPipPip
  • 6399 posts
  • Gender:Male
  • Location:WA

Posted 06 August 2005 - 11:25 PM

you guys forget all things neeed cooling, even my ram at 2.7 needs a 80mm fan on it, its like stander or it will constantly crash. try putting a fan on it. im sure it will work

IR Twitter / OCC YouTube Channel / NVIDIA OC Guides; 1070, 1070 Ti, 1080 Ti, 2080

OCC Best AMD Motherboard Picks 2018 / OCC Best Mid ATX Computer Cases 2018

Main Rig: Threadripper 1920X, GIGABYTE X399 Designare EX, NVIDIA RTX 2080, Intel 730(s) 480GB, 32GB [email protected], Seasonic 1000w Plat.

Review Test Rig: : i7-4770k @ 4.2ghz, MSI-GD65 Gaming, Geforce GTX 770 , Corsair Force GT 240 GB, Patriot 16 GB 2400 (2x8gb), Thermaltake 750w.


#28 apostolics

apostolics

    no longer fanboy

  • Folding Member
  • 1463 posts
  • Gender:Male
  • Location:california

Posted 07 August 2005 - 01:40 AM

yeah but it shouldnt crash at start up it takes time to heat up so i doubt thats the issue. my two corsairs wouldnt work together on my board so i just switched to ocz and presto bootage. the corsairs work fine on my other system. sometimes things just dont wanto work together....
Posted Image

#29 ickler

ickler

    New Member

  • Members
  • 41 posts

Posted 07 August 2005 - 10:54 AM

you guys forget all things neeed cooling, even my ram at 2.7 needs a 80mm fan on it, its like stander or it will constantly crash. try putting a fan on it. im sure it will work

View Post


i agree, it has an 80mm fan

but i agree more with:

yeah but it shouldnt crash at start up it takes time to heat up so i doubt thats the issue. my two corsairs wouldnt work together on my board so i just switched to ocz and presto bootage. the corsairs work fine on my other system. sometimes things just dont wanto work together....

View Post


but it's mushkin and dfi, supposedly go very well together. it's crashing at the same spot, and im getting an IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL or whatever that stop error is. but either way everythings pointing to bad ram

#30 swifty11212

swifty11212

    MacBook Pro abuser

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 5301 posts
  • Gender:Male
  • Location:Brooklyn, NY

Posted 07 August 2005 - 03:23 PM

run at stock settings and ensure your ram is not suffering from errors.
MacBook Pro 2.4ghz 4gb Corsair 4-4-4-12 modules.

Imac 20" 2.4ghz 2gb ram Radeon HD2600

fx57 @3.0ghz, x1950xtx 700/800, dfi lanparty sli-dr, g.skill F1-4000USU2-2GBHZ, pc power & cooling turbo cool 510.

conroe e6600 8800gts 620/1516/1010, asus p5wdh-deluxe, 4x 1gb ADATA, pc power and cooling 750w psu.

opteron 146, x800xtpe, msi k8n neo2 platinum, g.skill ddr fx 2x 512mb, corsair xms xlpt 2x512mb, antec truepower 550w esp12v. (board died)

e8400 @ 4.1ghz, 9800gtx sli @ 772/2001/1105 (, evga 680i, mushkin 2gigs @ ddr1080., pc power and cooling 750w.

asus p5k board, e6600 @ 3.5ghz, 8800gt 700/1704/1014, 2gb g.skill HZ @ ddr1032, ocz 600w psu.

#31 murjak

murjak

    New Member

  • Members
  • 1 posts

Posted 27 October 2006 - 09:37 AM

i agree, it has an 80mm fan

but i agree more with:
but it's mushkin and dfi, supposedly go very well together. it's crashing at the same spot, and im getting an IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL or whatever that stop error is. but either way everythings pointing to bad ram


I had the same error IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL but it is also important what it's after those 0x00something
I had 1 Ram Messed up and memtest not always show errors (Geil DUal 2x1GB 800mhz) after i put inside Kingston 1 GB suddenly my pc stopped showing them. Now im waiting for new Geil Ram, i have this Kingston only cuz i need to use my pc;p