Jump to content
Sign in to follow this  
DasUberman20

Hit A Snag...

Recommended Posts

So i guess i cant o/c any further than this:

 

(stock 200MHz) ... 218MHz w/ 11x multiplier... Vcore @ 1.525V ..untouched

 

...this puts me at around 2398MHz ... not very impressive.. a 2.2GHz 3400+ only clockable to 2.4GHz??? <_<

 

I have a ThermalTake fan that spins a maximum of 5500RPM, so cooling is not an issue... especially at this speed...

 

POST completes, but i get a blue screen with alot of 'DOS-like' text referencing errors on the disk and whatnot... Windows will not boot up...

 

...suggestions please... :huh:

Share this post


Link to post
Share on other sites

no it's the HyperThread or what ever it's called , In the bios it's called HTT , just lower it to 3x and you should be able to get some mhz.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Might wanna do some more research before you keep going. Typically you drop the HTT multi, set a ram divider, lock the agp/pci, and start pushing. Not the processor multi, the HTT multi.

 

The last 64 Nforce bios I saw was strange. Automatically had the agp/pci locked unless you wanted to specifiy and overclock for them too. You need to make sure its locked though.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Came across this site ...

 

http://forums.extremeoverclocking.com/show...ad.php?t=107925

 

I have the AMD64 3400+ Clawhammer.. didnt realize how crappy it really was until after I referenced this chart... :huh:

 

1) cant really o/c it

2) stuck with single channel, though my memory supports dual channel

3) I supposedly got 'horrific' memory controllers with mine

 

4) ...and to top it off, i got the dreaded C0 rev. instead of the CG rev. (this translates into more difficult overclocking among other things) :ph34r:

 

...my next upgrade will be to a 939 board (ASUS A8V Deluxe) with the AMD64 3500+ Venice core. Its amazing how much research you accomplish when youre determined to find something.... Im sticking with AGP for the time being.. my X800Pro isnt going anywhere anytime soon... B:) ...however my CPU is beginning to make me wonder... :glare:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×