Jump to content
Sign in to follow this  
CNUco2007

What's Up W/ My Audigy2 Zs?

Recommended Posts

I have an Audigy 2 ZS paired w/ the Logitech Z-5500's, but for some reason I just don't seem to be getting alot of bass. I remember alot more bass when i got them like a month ago so i think it has to do w/ the sound card. or maybe the drivers. i have creative's latest drivers though. For some reason it just doesnt put out much bass on the subwoofer channel. I swear it used to put out alot more. it just seems weak now. Could this be driver issues? Are there better drivers for the audigy 2's? Thx for nehelp i get.

Share this post


Link to post
Share on other sites

well i dont know about drivers but. i have a sba2zsp with those speakrs.. first check like in the logitech oontrol in teh subwoofer level is on the one u want.. and go in the creative controls i think it is audio hq and put up the bass

Share this post


Link to post
Share on other sites

After reviewing all the software settings and wire connections try taking a look at the speakers themselves. Normally if things go bad it's sooner than later. Try connecting another source to them, like a portable cd player, mp3 player, or another computer. When my speakers went bad if first thought it was the sound card as well, turned out to be the speakers themselves.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...