Jump to content

Xp Install Problem


impulse613
 Share

Recommended Posts

Hello first time here and i'm having problem. I'm trying to do a fresh install of XP the HD is formated and when I boot from the CD it loads some files then reboots and loads the files again then again it'll just keep going. If I make it load the HD first and trigger the bootable CD when it asks after it loads the files and reboots it says.

Verifying DMI Pool Data ................

_ <<< Blinks forever

 

It'll do this forever. I'm out of Ideas how to get the the setup to move on. BTW this is a new mobo and CPU. Thx for the help in advance. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

did that to me once...

set all the boot options to cd-rom and then try again,

if that doesn't work, thenn set the boot to cd-rom, hdd, floppy

then try. the computer should reboot, then go into the second stage of the setup, but it's thinking that it hasn't done that yet so it tries again...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...