Jump to content

My New Amd 64 3000+


atlxkevinx
 Share

Recommended Posts

hey guys, i just built my new system. here are the parts

 

Koolance PC-2 black

500watt Vigor PSU

Athlon 64 3000+ (New Castle)

DFI Lanparty UT

2 x 512 Corsair XMS DDR400 PC3200

SamSung DVD-CDRW combo

 

its running stock on stock cooling right now, i just order the amd64 cooling block and should be in soon. i have a problem with my ram tho... I put in the stick of ram but windows recognize my memory at 512mb. I kno it works becuz i tried it on my bros P4 system and it picked up 1gb. I dont kno what is wrong, and also cpu-z sees that i have 2 stick of DDR ram. I didnt purchase these at the same time. i got 512 a week, and another 512 later, but im pretty sure they are the same. does anyone kno what could be wrong with my system?

Share this post


Link to post
Share on other sites

i tried switching up the slots, same result, i tested each ram alone, and they both boot up, its when i put them both together, i get a problem. when i put them both together windows loads up but window only sees 512mb. someone please help. thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites

i tried updating the bios but problem still exists. i tried all differnt slots. cpu-z sees both of the ram, but one of the ram product name have some weird, symbols. ill take some screen shots when i get home. I might swap ram with my friend for his hyper-x ddr400, and when my new brackets some in, im hoping to hit ddr600 like most reviews i read has, ill keep yall update, but as for now, if anyone can help me with my current problem, ill luv u forever :rolleyes:

 

 

--edit

heres screen shot of what cpu-z looks like on my pc

 

cpuz.JPG

Edited by atlxkevinx

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...