Jump to content

Overclock Problem


Recommended Posts

Been overclocking my 2500+(unlocked) for the last few days..When I oc it using a multilpier of 11x200 it runs fine, stable and no vcore adjustment...When I change the multilpier to 11.5x193 it boots into windows with no problems...after folding starts I get freezing....no big deal...up the vcore 0.25v....same thing...when ever I change the multilper the system freezes up or I loose my internet...

 

I have the agp/pci locked at 66/33...I am using a DFI Ultra Infinity, 2x256 OCZ PC3200 with timings of 2.5-3-3-8 and have tried 2.5-3-3-11.....ATI 9600 Pro at stock and a maxtor 80gig hd sata....Load temps are only 38c using a lapped V12

 

Is there something I am doing wrong when changing the muliplier? Like I said, using 11x200 with no vcore adjustment the system works fine....I have had it running at 11x210 with a 0.25v vcore increase and it is stable.....It's only when I change the multiplier that I run into problems.... :angry:

Share this post


Link to post
Share on other sites

well it is better to have a lower multi and higher fsb anyway. I would leave the multi at 11 since it is stable there and raise the fsb as high as it will go.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I am folding as fast as I can....doubt I will pass you again....alot of my wu's are taking longer than usually and I do not seem to be getting any high points....I just need a cheap board and 128 ram and Iwill have another one up and running :ph34r::ph34r::ph34r:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...