Jump to content

9800xt Problems


Hailstorm
 Share

Recommended Posts

All right. Is it normal for me to have a primary and secondary listings for my Vid card? The machine says I have two of them. Am I missing something? Would this cause poor performance?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yes. I have them too. if i recall right, its because the drivers are emulating a PCI mode video card for old programs. correct me if i am wrong, but you will always see two in there.

 

EDIT

 

ok, my new 6800gt shows one, but my 9800 pro i jsut took out had two.

Share this post


Link to post
Share on other sites

OK, Well I just went back to 4.7 for cat. Before I must have messed it up. I uninstalled the drivers first and now I am using ATITOOL and its overclocking well. Before I was only able to go to 420. Its still going up and its at 460 :D

 

Ok, 466 right now.

 

Thanks for the info on the secondary. I was wondering if it was right or not.You have eased my mind

 

Current setting 470.57 for clock and 381.86 for memory. Man,that alot better than 420 clock. :P

Share this post


Link to post
Share on other sites

It lists two video cards, one for each output (VGA and DVI) I beleive. :)

 

BTW, nice clock on the XT-is that on air? I hope your not on stock cooling, cause if you are she is gonna blow! :ph34r:

ya really you better not be on stock cooling otherwise im ganna have to :smack::smack::smack::smack:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...