Jump to content

Recommended Posts

Hi ,

 

I cant get my 2 x 256mb Corsair XMS PC-3200 to run in dual channel on my nf7-s rev 2.0 ? :(

 

I have 2 x 256mb Geil PC-3200 and they work in dual channel fine.

 

Everytime i put the Corsair in the monitor wont come on ?

 

can anyone help with this ? :O

Share this post


Link to post
Share on other sites

I would try the RAM in another system. Since you have gotten the board to go DC with different RAM, my guess is its the RAM.

 

Some boards are very picky about RAM. You may also wanna jump over to the Abit boards and see if anyone else has had trouble with your particular RAM.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi ,

 

The Corsair RAM work fine in my EPoX 8RDA+ and fine in my Lan Party 875P ,

and i can get the board to run Single channel with 1 or 2 of the RAM modules .

 

It's only when i try them in Dual Channel that i get this result "monitor wont come on " just like a bad overclock.

 

Bye the way ,,, i run an Athlon 3000+ in it and it wont overclock AT ALL.

 

Not even by like 2 MHz ;(#

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...