Jump to content
Sign in to follow this  
dirajshetty

I have started to get more frequent server not found messages. What does it all mean?

Recommended Posts

Comcast 3 Mbps Internet service
 
Modem: CM820A
 
Router: TP-Link TL-WDR4300 v1
 
Firmware: LEDE Reboot 17.01.4 r3560-79f57e422d / LuCI lede-17.01 branch (git-17.290.79498-d3f0685
Edited by dirajshetty

Share this post


Link to post
Share on other sites
Diraj,

 

Please refrain from posting up unauthorized links in our forums.  Your first post was cryptic and I suspect that the whole reason for your post was to hyperlink info to the UC Browser Shareit MX Player.  Any further violation of our forum rules will result in a permanent ban.

 

Thanking you in advance for your cooperation.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Been seeing a lot of new posts with links attached, they ask a question, members give them answers but there is never a second post or a thanks for the help posts, glad your keeping watch on that Wev. :thumbsup:

Share this post


Link to post
Share on other sites

I was going to send him a PM but couldn't.  So against my better judgement decided to give him a chance before a perma-ban.  Hated to do this in public, but was only left with those two options.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×