Jump to content
Sign in to follow this  
road-runner

FLDC

Recommended Posts

Think I might have found the issue, my folding client Build Version was from 2017,.. reinstalled latest Version 7.5.1

 

Started running two new work units, 14125 and 14126. Never got them before, they are vary large with a 3-min TPF, with 1080 Ti about 4-hours 30-min to run,.. looks like nice PPD with these WU's

 

See what shakes out in 4-hours, if they upload when finished.  :lol:

Share this post


Link to post
Share on other sites

I checked my logs to confirm fix, and before updating client build version, the new Core21 work units were all failing. and after updating client the new FahCore21 automatically updates even if your running multiple GPUs,.. if your running single GPU system with older client it would have automatically updated but not if running multiple GPUs, due to the Core can not be updated until ALL the GPUs are not using FahCore21.exe. My old log shows (Core_21.Fah) work units all failed, and now it's showing as (FahCore_21.exe) and with new file the work units are all working fine,.. so seems it was the program data in the FAHClient\cores\fahwebx.stanford.edu file that was borked. 

 

So lesson learned, always run most current client version, and current GPU drivers for best Folding performance. I would always update the GPU drivers when new updates were released, but never thought about updating the FAH Client Version. 

Edited by Braegnok

Share this post


Link to post
Share on other sites

If the GPU is listed in this performance chart, YES. https://docs.google.com/spreadsheets/d/1vcVoSVtamcoGj5sFfvKF_XlvuviWWveJIg_iZ8U2bf0/pub?output=html#

 

Any GPU not listed in the performance chart, you most likely will have issues with being assigned work units, FAH Client running stable, and or finishing WU's on time. 

Edited by Braegnok

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nice! 40K fldc for finders fee.   :woot:

 

I might contact them today, my rig is still not sending/uploading finished work units, just noticed I have 8 WU's trying over and over to send,.. it's uploading up to 98% 99% then ERROR. 

 

Just keeps going in a loop, while credits slowly drop lower and lower, and perhaps after hours of this the server will respond and work unit will complete upload, give what's left of the credit.

 

I hit finish for the work units running now, and will see if any upload tonight or they just slowly wind down to zero credit.  :wallbash:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Well this was FLDC coin that give me that since I was not getting paid cause of a error in the script nothing to do with stanford folding at home

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nice! 40K fldc for finders fee.   :woot:

 

I might contact them today, my rig is still not sending/uploading finished work units, just noticed I have 8 WU's trying over and over to send,.. it's uploading up to 98% 99% then ERROR. 

 

Just keeps going in a loop, while credits slowly drop lower and lower, and perhaps after hours of this the server will respond and work unit will complete upload, give what's left of the credit.

 

I hit finish for the work units running now, and will see if any upload tonight or they just slowly wind down to zero credit.  :wallbash:

 

I had trouble like that a couple years ago turns out it was my connection a new router fixed it

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks, I just checked my router connection to Denver about 60-miles,.. Ping 21, Download 4.19, and Upload 0.49,.. geez! are you kidding me 0.49  :rofl:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×