Jump to content
NCC10281982B

No sound st all

Recommended Posts

I can't get any sound sout of my speakers what so ever. I have checked all the connections (the front headphone jack is also dead), also checked that "external sound" is enabled in the BIOS (this breaks everything), Uninstalled / re-installed drivers & enabled / disabled devices (windows 7. Still not sound from speakers in both windows and Ubuntu. The speakers them selves are functional, I tested with my phone.

 

The odd thing is the cases internal speaker works in windows but not Ubuntu.

 

Ideas

Share this post


Link to post
Share on other sites

well you can try a few things. check what the device manager says and also make sure your speakers are set as default in the sound mixer. sometimes when you plug in headphones are mics, it can change what the default is.

Share this post


Link to post
Share on other sites

The speakers now work find when directly connected to my rig as opposed to through the KVM. Thus, ether tyhe audio cable between the rig and KVM is messed up or the input audio port on the KVM has failed, I tried both audio out ports. GOD I love technology!

 

On the bright side I did get a clean windows install out of the deal. Maybe my memory card reader will decide to work now.

Share this post


Link to post
Share on other sites

KVMs can be a bit flakey sometimes. Have you tried resetting it? May be time to open it up and check the soldering and/or capacitors.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...