Jump to content
Sign in to follow this  
xPETEZx

Active Display Port Adapter - "Signal Out of Range"

Recommended Posts

Not posted here in a while. My rig is still the same though (:(), as shown in sig. 

However I just got hold of a 3rd Dell 2007FP on ebay for

Share this post


Link to post
Share on other sites

I use a passive adapter from HP and I've never had any of these issues. You might want to head over to wsgf.org and check there, I would do it for you but for some reason the work firewall blocks that site.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks. 

Want to avoid buying anything for the time being. Toying with the idea of a new Rig if/when GTA V comes out on PC.

 

I think I have a second Active DP adapter lying around, ill try find it and test with that also.

 

Cheers

Share this post


Link to post
Share on other sites

How are you powering it. If I remember correctly - it uses USB for power right - is this coming from your PC USB ports or a powered hub?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Its being powered by a USB port on the back of my computer, not a hub.

 

Will see if changing ports or using an external supply makes any difference.

cheers

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...