Jump to content
Sign in to follow this  
road-runner

Wonder if we can beak 1 million PPD?

Recommended Posts

My 610 is in an amd rig its an old hp I use at work. the other hp I have on my desk at work gives me all kinds of errors everyday while trying to use it to fold, but I don't have a good xp disk anymore to redo the install and try again.

Share this post


Link to post
Share on other sites

all right, who's taking all the wu's.. I have client's idling out waiting for one :(

Share this post


Link to post
Share on other sites

all right, who's taking all the wu's.. I have client's idling out waiting for one :(

trying to stay ahead of road-runner?

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

all right, who's taking all the wu's.. I have client's idling out waiting for one :(

trying to stay ahead of road-runner?

 

not going to happen unless I get new hardware :no:

Share this post


Link to post
Share on other sites

I see now,, Stanford has a bunch of the fah servers down for maintenance  while they move some of them.

Share this post


Link to post
Share on other sites

My 610 is in an amd rig its an old hp I use at work. the other hp I have on my desk at work gives me all kinds of errors everyday while trying to use it to fold, but I don't have a good xp disk anymore to redo the install and try again.

 

I think you can download a copy of xp from numerous places on the net as long as you have a valid key is all is required if I am not mistaken.

Share this post


Link to post
Share on other sites

well im trying to get the client going, i had the two cards in my signature going but after a couple mins the driver would crash and the units failed, so i bought a newer card a 650 ti, and the system is more stable but the units still fail, or sometimes it says its running but msi afterburner shows 0% load on the gpu

 

 

my p4 dell with a 8800gt should not be making the bulk of my points, this system has been cursed since the day i built it, and every single component has been upgraded at least once with the exception of the chassis, im starting to think its me

Share this post


Link to post
Share on other sites

My 7770 says it's running but 0% load and no progress

My 9500 (don't laugh) says "ready" but won't do anything.

\Both CPUs are folding just fine

WTF?

Share this post


Link to post
Share on other sites

My 7770 says it's running but 0% load and no progress

My 9500 (don't laugh) says "ready" but won't do anything.

\Both CPUs are folding just fine

WTF?

If I am not mistaken you need to allow a free core on the cpu for the gpu to use also...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...