Jump to content
Sign in to follow this  
NCC10281982B

"advanced control" will not display

Recommended Posts

On my second XP [email protected] rig when i click on "advanced control" from the taskbar menu nothing pops up. :huh: I am running v7.3.6. I installed XP SP3 and 

windows imaging component still not cooperating.  I had this problem on the other rig but it is fixed not. I don't know what happened there.

 

This drives me up the wall because I can't get HMF.net to connect without configuring a password, which the web admin is not capable of. :( Is there a plan B for accomplishing this?

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

I had the same problem. Didn't find a solution, so I had to reinstall. You can save all the data you have folded already, so it shouldn't set you back much. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

I reinstalled. Windows update ran a few times. The problem solved itself. So I guess it was one of those pesky updates.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I had this problem with win 7 when I changed the port number from default setting.. I had to uninstall the client then reinstall it and I read after that somewhere that changing the default port number may cause you to not be able to access the client..

Edited by road-runner

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...