Jump to content
Sign in to follow this  
d3athsd00r

A6-3670K Overclocking issues

Recommended Posts

While attemtping to overclock my brand new A6 (I've read all the tutorials I could find) I come across one issue and I can't seem to find people having this issue.

 

I can overclock the CPU and GPU parts of the APU easily by adjusting the multipliers and divisors. I've gotten the CPU up to 3300MHz from 2700MHz and the GPU up to almost 900MHz from 600MHz.. However, anytime I change the core clock from the default setting of 100 (I've tried everything from 101 to 130) I only get a black screen after saving and rebooting. Nothing fixes the issue except resetting CMOS then going back and either restoring a backup config or manually setting everything again.

 

Does anyone know what is going on and how to fix this? Or will I just have to setting with adjusting the multipliers/divisors?

Share this post


Link to post
Share on other sites

No BSOD. Just a black screen after saving and rebooting. It doesn't POST or anything.

 

Processor is not getting enough juice to load the system up.

How about giving it a little bit more vcore? And I think you must have left vcore to auto, right?

Edited by d6bmg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...