Jump to content
road-runner

Sure is quiet in here.

Recommended Posts

Wonder if this new thing works.

It doesn't, if your refering to your sig. And its because you ahve to paste it in html mode otherwise the forum's out parseing software screws it up.

Open your sig in html editor mode and paste the code exactly as it appears here:

[img=http://folding.extremeoverclocking.com/sigs/sigimage.php/un=Hyper_Threaded/t=12772/sigimage.gif]
If you paste it in the wyswyg mode you get this:

[img=http://folding.extremeoverclocking.com/sigs/sigimage.php/un=Hyper_Threaded/t=12772/sigimage.gif]

becasue it detects a link

You want this:

sigimage.gif

Edited by SpeedCrazy

Share this post


Link to post
Share on other sites

We use to have some custom sigs for the team...

Yeah, they are still available but the script that updates them was screwing with something in the backend so so dave cut it off.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Can someone please fix the title. It is bugging me :P

 

 

my wife's being driven crazy too, lol 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Got it to work with the image tag. Cheers Speed. 

 

Had a bit of trouble figuring out how to set the editor to html mode myself lol,

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...