Jump to content


Photo

Error 0x80070057 when installing windows 7


  • Please log in to reply
25 replies to this topic

#25 Muchoman1

Muchoman1

    De-railer of threads, Destroyer of worlds

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 1562 posts
  • Gender:Male
  • Location:Western Australia

Posted 01 July 2012 - 08:31 AM

Got windows installed, everything is running nice and smooth now

Thanks for the help

The Hive 
               i7 3930k @ 5GHz 24/7   32Gb Corsair Dominator @ 1866MHz 
                    Asus Rampage IV Extreme    3x EVGA 670 FTW @ 1300MHz Core boost
256Gb Crucial M4 - Boot Drive  4x2Tb HDD Raid 5 - Data Storage 
CPU, Motherboard, GPU and RAM watercooled  by MIPS and Heatkiller 
Heavily Modified XSPC Cube Case 


#26 Muchoman1

Muchoman1

    De-railer of threads, Destroyer of worlds

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 1562 posts
  • Gender:Male
  • Location:Western Australia

Posted 01 July 2012 - 09:10 AM

Ok, one last issue.

When going to use my system image to get my data on the new system, it comes up with this error.

"the system image restore failed. Windows cannot restore an image to a computer that has different firmware. The system image was created on a computer using efi and this computer is using bios. "

Any way around this?

The Hive 
               i7 3930k @ 5GHz 24/7   32Gb Corsair Dominator @ 1866MHz 
                    Asus Rampage IV Extreme    3x EVGA 670 FTW @ 1300MHz Core boost
256Gb Crucial M4 - Boot Drive  4x2Tb HDD Raid 5 - Data Storage 
CPU, Motherboard, GPU and RAM watercooled  by MIPS and Heatkiller 
Heavily Modified XSPC Cube Case