Jump to content
VaporX

Formatting in Chrome

Recommended Posts

Noticed that if I just replyu with a quote to a post the ,BR> codes appear in the reply unless I preview it first and then post. When this happens I can go back, edit and remove them and the post is fine. This only seems to happen when using Chrome.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hmmm that's strange I have never once had that issue and I access OCC about 15-20% of the time from PCs with Chrome installed.

 

I thought the code issues may have been from people on phones with mobile browsers playing up.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Noticed that if I just replyu with a quote to a post the ,BR> codes appear in the reply unless I preview it first and then post. When this happens I can go back, edit and remove them and the post is fine. This only seems to happen when using Chrome.

Let's

see

if

it

happens

to

me

when

I

post

in

Chrome.

 

Edit: Nope. Have the newest version of Chrome with Adblock Plus, AVG Safe Search, Google Analytcs Opt-out Add-on, Google Chrome to Phone, and LongURL as extensions running.

Share this post


Link to post
Share on other sites
<br>Hmmm that's strange I have never once had that issue and I access OCC about 15-20% of the time from PCs with Chrome installed.<br><br>I thought the code issues may have been from people on phones with mobile browsers playing up.<br>
<div><br></div><div>Here is a reply sent, using latest Chrome with no add-ons, lets see what happens.</div><div><br></div><div><br><br><br>

 

</div>

Share this post


Link to post
Share on other sites

<div><br></div><div>Here is a reply sent, using latest Chrome with no add-ons, lets see what happens.</div><div><br></div><div><br><br><br>

 

</div>

I'm replying to this using the latest Chrome on Linux with no addons.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hmmm that's strange I have never once had that issue and I access OCC about 15-20% of the time from PCs with Chrome installed.

 

I thought the code issues may have been from people on phones with mobile browsers playing up.

Actually i think it has to do with the live preview. When i use that i sometimes get that code.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Never happened to me either. I'm on firefox now, but I use chrome when I'm accessing OCC from my laptop.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...