Jump to content
vlad86

From1 problem to the next ;) replaced the PSU and now I cant boot

Recommended Posts

So after throwing my rig together I realized my XFX Black Edition 750 was dead so I ran to microcenter and grabbed a sparkle 850 and now I power up no problem except I cant boot and Im not getting an image on my monitor. I get 2 different beep codes which is wierd......like a beep beep...beep and then a louder one is just like a beeeeep beeeep beeeep beeep almost like a friggin warning sign. Unfortunately the MSI manual doesnt say diddly.......anyone know what these codes mean?

 

 

Sys:

 

Haf 922

Sparkle 850w

Msi P67gd65

Galaxy GTX 480

Gskill Ripjaws 4x4g 1600

WD 1B Black Cavier

Asus DVD-RW

Thermalright Silverarrow

Edited by vlad86

Share this post


Link to post
Share on other sites

Constant beeps usually mean a memory error...but it's BIOS dependent.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Power connector? All ive got is a 2 DVI ports and an HDMI port :P i havent tried connecting with the HDMI yet.....

Share this post


Link to post
Share on other sites

from what I know it seems like I may have a dud mobo or memory....hell since I get both beeps codes maybe both are crap :) going to end up RMA'ing almost every damn piece I ordered this computer lol

Share this post


Link to post
Share on other sites

Well, one of the problems would be that you didn't plug in the power to your graphics card..... you gotta plug in the 8-pin and 6-pin connectors as shown HERE.

 

Make sure you always read the manuals on computer components; you might think you know everything, but no one ever will.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Well, one of the problems would be that you didn't plug in the power to your graphics card..... you gotta plug in the 8-pin and 6-pin connectors as shown HERE.

 

Make sure you always read the manuals on computer components; you might think you know everything, but no one ever will.

 

This stupid.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

I am with stupid....been doing this to long today lol. What would I do without you guys? ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

lol unfortunately i still get no image and these beep codes

Share this post


Link to post
Share on other sites

Damn. Sounds like your computer should be called Trepidation. I thought mine was bad (hence my computer's name). But I'd have to say it's Mobo or Memory.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sweet so im pretty sure this mobo is crappered out as well. Stripped everything down to the mobo and PSU and im getting the same beep error codes. Geeze :\ I never new putting my own rig together would consist of getting so many busted parts!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...