Jump to content
mumbai_gamer

is my power supply dead

Recommended Posts

hey guys

so i built this new rig comprising

 

core i5 2500

gigabyte ga-p67a-ud3r

western digital 2tb hard disk

palit gtx 460

cooler master cm 690 II advanced

antec truepower new 650w

 

i connected all the cords into the right ports and when i press the power switch nothing happens

just the cabinet fans spin for a second

 

the processor fan does nothing and neither does the power supply fan

 

what might be the problem

Share this post


Link to post
Share on other sites

Almost sounds like a short. anything that is tied down or bound in a tight spot move around. If that does not work I'd start removing everything from the board to see if you can at least get it to post.

Share this post


Link to post
Share on other sites

hey guys

 

the system is running fine now

 

the problem was in one of the rams

i took it out and the system has been smooth ever since

 

thank you all for your opinions

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...