Jump to content


Photo
- - - - -

Firefox Media Plugin Stopped working.


  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1 SpeedCrazy

SpeedCrazy

    Life is one heck of a ride, so hang on tight!

  • Folding Member
  • 3822 posts
  • Gender:Male
  • Location:Between birth and death.

Posted 16 March 2011 - 07:11 AM

Hey guys, opened up firefox this morning and went to listen to some music on youtube, and found this;
[attachment=14550:youtube prob.PNG]
No video or uploads. What is wrong and how do i fix it? It is the smae no matter what channel i go to.
Fold for Team OCC


i7 930 @ 3.9 || Dual-SLI GTX 250 || ASUS P6X58D-E || 3x2GB G.Skill Pi @ 1600 || Corsair TX850w || 2x WD Caviar Black 500gb


#2 Fixedgeariain

Fixedgeariain

    Member

  • Members
  • PipPip
  • 197 posts
  • Gender:Male
  • Location:Jacksonville, Florida

Posted 16 March 2011 - 08:09 AM

Hey guys, opened up firefox this morning and went to listen to some music on youtube, and found this;
[attachment=14550:youtube prob.PNG]
No video or uploads. What is wrong and how do i fix it? It is the smae no matter what channel i go to.



same issue here on my work PC...
Hey kid, I'm a computer.

#3 SpeedCrazy

SpeedCrazy

    Life is one heck of a ride, so hang on tight!

  • Folding Member
  • 3822 posts
  • Gender:Male
  • Location:Between birth and death.

Posted 16 March 2011 - 08:28 AM

Maybe youtube is having problems? :dunno: Hope they fix it soon.
Fold for Team OCC


i7 930 @ 3.9 || Dual-SLI GTX 250 || ASUS P6X58D-E || 3x2GB G.Skill Pi @ 1600 || Corsair TX850w || 2x WD Caviar Black 500gb


#4 O(V)eGA_l2el)

O(V)eGA_l2el)

    Total Nerd

  • Folding Member
  • 3005 posts
  • Gender:Male

Posted 16 March 2011 - 02:36 PM

Firefox ver: 3.6.15
Previous Flash ver: 10.2
Current Flash ver: 10.3.180.42 (beta)

I ran into the same problem with Firefox and IE. After some trial and error, I downloaded flash (beta version) via the following URL. Flash video and audio functions properly. :thumbsup:

Click “Download Latest Version” in upper right-hand corner to download Flash Player ver.10.3 (beta)
Flash Player beta ver 10.3

[Correction]
After uninstalling previous Flash versions, I installed the latest (official 10.2) version of Flash. Flash videos play.

Edited by O(V)eGA_l2el), 16 March 2011 - 03:46 PM.


#5 SpeedCrazy

SpeedCrazy

    Life is one heck of a ride, so hang on tight!

  • Folding Member
  • 3822 posts
  • Gender:Male
  • Location:Between birth and death.

Posted 16 March 2011 - 04:24 PM

Still not working.
EDIT: This is what i now get. And before anyone asks javascript is on.
[attachment=14553:youtube prob2.PNG]

Edited by SpeedCrazy, 16 March 2011 - 04:27 PM.

Fold for Team OCC


i7 930 @ 3.9 || Dual-SLI GTX 250 || ASUS P6X58D-E || 3x2GB G.Skill Pi @ 1600 || Corsair TX850w || 2x WD Caviar Black 500gb


#6 SpeedCrazy

SpeedCrazy

    Life is one heck of a ride, so hang on tight!

  • Folding Member
  • 3822 posts
  • Gender:Male
  • Location:Between birth and death.

Posted 16 March 2011 - 04:44 PM

:snap: Used the youtube help faq got directed to adobe and apparently its cause im on 64 bit. Aprently flash player doesn't work on 64 bit. But why all of a sudden?
EDIT:now im back to a black square and when i right click it says movie not loaded.Why would that be?

Edited by SpeedCrazy, 16 March 2011 - 04:47 PM.

Fold for Team OCC


i7 930 @ 3.9 || Dual-SLI GTX 250 || ASUS P6X58D-E || 3x2GB G.Skill Pi @ 1600 || Corsair TX850w || 2x WD Caviar Black 500gb


#7 SpeedCrazy

SpeedCrazy

    Life is one heck of a ride, so hang on tight!

  • Folding Member
  • 3822 posts
  • Gender:Male
  • Location:Between birth and death.

Posted 16 March 2011 - 05:09 PM

Fixed it, had to clear cookies cache and re-install flash before it would work.
Fold for Team OCC


i7 930 @ 3.9 || Dual-SLI GTX 250 || ASUS P6X58D-E || 3x2GB G.Skill Pi @ 1600 || Corsair TX850w || 2x WD Caviar Black 500gb