Jump to content
Sign in to follow this  
lost

i think i killed my dad's PC

Recommended Posts

it kinda slid of its elevated platform and the front bottom corner fell an inch. now whenever i try to start it up, i'l just beep at startup and won't boot up. i tried a few setups:

1) just have the motherboard connected to the power supply. nothing happened.

2) motherboard+video card+ram. nothing

3) motherboard+video card+ram+HD. nothing

4) same as 3, but with the cpu this time. it starts beeping.

 

would it be safe to assume i messed up the cpu when the front edge of the comp dropped an inch?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Check every single connection.

 

Maybe you misaligned the HDD? Try the HDD in another computer and see if it works.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Completely OT but on the forum frontpage this thread is shortened to

# In: i think i killed my dad...

 

It got me worried for a while.

 

Correct me if I'm wrong but the beep pattern should indicate what is wrong, shouldn't it?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Check the heatsink and make sure it did not pop loose, reseat the memory

 

send it to me, i'll fix it for not to much money....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×