Jump to content
Sign in to follow this  
original-jedi

How to Post Pictures

Recommended Posts

How do I post good quality small pictures here. I tried a few stuff but can not seem to get it right. I take good high quality pictures but they too big, then I resize them but then they come up blurry. I have seen folks here posting small (thumbnails) I think then you hit on the picture and they expand to great quality, how can I do that?

Share this post


Link to post
Share on other sites

I figured out where the Image Thumbnails are for Photobucket. You have to click on the image then click on Image Thumb.

 

Imageshack works fine, but for images I want to keep I usually throw them up on Photobucket instead. I use Imageshack for when I'm to lazy to type my log information and its just a quick picture/screenshot of something I'm not gonna save for long term.

 

Photobucket Thumbnail Test (random picture I had)

th_07-28-10_2011.jpg

Edited by Krazyxazn

Share this post


Link to post
Share on other sites

testing

 

Jeez, how i get it post it now, cant from either place.

 

 

I like to learn how Nyt Ryda did on that posting, you click on the thumbnail and it expands in place (huge and very clear) here: Look

Edited by original-jedi

Share this post


Link to post
Share on other sites

if you take a screenshot with the "Prt Scrn" button use Paint.net and save it as an 8-bit pic to save an enormous amount of space

Share this post


Link to post
Share on other sites

I figured out where the Image Thumbnails are for Photobucket. You have to click on the image then click on Image Thumb.

 

Imageshack works fine, but for images I want to keep I usually throw them up on Photobucket instead. I use Imageshack for when I'm to lazy to type my log information and its just a quick picture/screenshot of something I'm not gonna save for long term.

 

Photobucket Thumbnail Test (random picture I had)

th_07-28-10_2011.jpg

That opens 2 windows when I click it...lol.

Share this post


Link to post
Share on other sites

That opens 2 windows when I click it...lol.

It seems like MOST (if not all) links from here are doing that to me lately.

 

EDIT: I've isolated it to the forums, and its happened on two different machines (W7 and OSX even). Did the URL coding get changed maybe?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×