Jump to content
Sign in to follow this  
AddictedGamer93

XFX HD 5770

Recommended Posts

K guys, im on my second 5770, and today i booted up the ol' puter and now im seeing green pixels flashing all over the place, mainly on darker colors\areas. It may be ma dvi cable, as i once bent a pin and had to bend it back, but it still works so idk. I did remove the card to do some cable rerouting, but i didnt drop it or anyhing so idk. Help plz!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

K guys, im on my second 5770, and today i booted up the ol' puter and now im seeing green pixels flashing all over the place, mainly on darker colors\areas. It may be ma dvi cable, as i once bent a pin and had to bend it back, but it still works so idk. I did remove the card to do some cable rerouting, but i didnt drop it or anyhing so idk. Help plz!!!

 

GPU: XFX Radeon HD 5770 @ 950/1300MHz

 

 

Lower your OC.

Share this post


Link to post
Share on other sites

yea my sig isnt accurate, removed the gpu oc a while ago on my previous card.

 

Try underclocking it a little to see if the problem goes away.

 

If it's still there, try a different cable.

 

Also, if you have been playing with the OC with various utilities, it might also be worth it to remove & re-install the drivers.

 

Failing all that, try it in a different system to eliminate the PSU.

Share this post


Link to post
Share on other sites

it was the cable, swapped it out for a dvi to hdmi cable instead of dvi. No more twitchy pixels yay.

 

I am seeing this more and more now a days, tends to be cables more the hardware it seems glad you got it figured out :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×